+31(0)475 – 56 14 44 info@vanhooftbv.nl

Verkeersborden

Verkeersborden

Van Hooft levert hoogwaardige kwaliteits verkeersborden die voldoen aan de geldende norm.

Zowel RVV verkeersborden als BPR Scheepvaartborden en onderborden worden geproduceerd volgens het NVV bordenboek.

Van Hooft levert hoogwaardige kwaliteitsverkeersborden die voldoen aan de geldende norm. Zowel RVV verkeersborden als BPR Scheepvaartborden en onderborden worden geproduceerd volgens het NVV bordenboek. Er zijn diverse keuzes wat betreft verkeersbordtype (dubbel omgezette rand, aluminium verstevigingsrand) en de gewenste reflectie.

Klasse 3 (Diamond Grade) is een hoogwaardige retroreflecterende folie op basis van microprisma’s. Dit betekent dat ongeacht de wegcondities het bord zeer helder blijft. De folie werkt tot een invalshoek van 70°, waardoor het bord in veel situaties valt te plaatsen. Diamond Grade is het helderste van alle in de handel zijnde retroreflecterende folies en heeft een gegarandeerde levensduur van 12 jaar. 3M fluorescerend Diamond Grade3 in geel/groen is speciaal ontwikkeld voor objecten die extra aandacht nodig hebben, zoals achtergrondborden. De functionele levensduur bedraagt tenminste 10 jaar.

3M High Intensity Prismatic (klasse II) is een prismatische retroreflecterende folie voor bijvoorbeeld verkeersborden, bewegwijzering en straatnaamborden met een functionele levensduur van eveneens 10 jaar.

Engineer grade (klasse I) is een retroreflecterende folie voor bijvoorbeeld verkeers- en straatnaamborden en bewegwijzering in gebieden met weinig verkeer. Deze folie is opgebouwd uit glaspareltjes en heeft een functionele levensduur van tenminste 6 jaar.